Bryllup
Musik til bryllup – livemusik til bryllup med Lars Vesterskov
Musik spillet med indlevelse og nærvær leveret af en livlig samt kærlig sjæl, er det perfekte valg til jeres unikke bryllupsdag.

Jeres enestestående dag og aften skal forenes med dertil passende musiker, som forstår at levere en stemningsskabende atmosfære.

Jeg sørger for at holde mig afdæmpet under middagen, således gæsterne kan snakke om hvor yndige i er som bryllupspar, samt hvor smuk vielsen var da i to sagde JA til hinanden i kirken og begyndte jeres fantastiske bryllupsdag.

Denne dag, jeres bryllupsdag, spiller jeg selvfølgelig helt efter jeres behov og fornødenhed.

Jeg vil gøre mit til netop denne dag, bliver uforglemmelig, uendelig samt umenneskelig positiv, uagtet hvad jeres ønsker er.

Jeg nyder at spille til bryllupper, ikke blot fordi jeg synes det er en smuk og enestående begivenhed, men samtidig også fordi jeg kan drage paralleller fra jeres enorme kærlighed til hinanden, til min enorme kærlighed for musik og i sær musik til bryllup.Igennem dette forenes vores fælles kærlighed til netop disse to fantastiske ting her i livet, hvilket udmønter sig i en fantastisk aften, hvor musikken og kærligheden netop er i top. Så er det sådan, at jeg elsker mange af de stille sange, som med stor følelse er blevet skrevet gennem tiden, netop på grund af kærlighed. At få lov til at fordybe sig i dem nogle timer, og leve sig ind i den atmosfære, det er en skøn fornemmelse.

Jeg spiller rytme med fødderne til dansen, så i skal nok få pulsen op
Under fanen Musik Mp3 kan i høre både musik til spisning og til dansen. Husk det er Mp3 så er lyden komprimeret.

Rent praktisk skal i ikke tøve, jeg spiller i hele landet, til jeres unikke aften, uanset om det er på en café, et selskabslokale, en herregård, et forsamlingshus, fælleshuse, eller sågar på et slot, så leverer jeg musikken til jeres bryllup!

Kærligst Lars Vesterskov
Copyright © Lars Vesterskov 2021 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram