Campingpladser
Der er ved at blive gjort klart til campings sæsonen, vel og mærket hvis du læser dette i foråret.

Mange campingpladser har forskellige arrangementer i løbet af en sæson, og mange af dem vil blive prydet med musiske indslag. Her er det så jeg kommer ind i billedet. med en magfolkenlighed af sange, fra ind og udland, som det kan læses under sangliste. Jeg har kærligheden til den enkelte sang, og har som sådan ingen favorit kunster, kun favorit sange. Det gør at de sange jeg spiller, bliver spillet med hjertet, og fremført med den kunstirske opdragelse jeg har.

Jeg har spillet på en del campingpladser i det danske land. Både når vejeret var godt, og når det var mindre godt. Min erfaring er, at selv om vejret nogle gange bliver meget dansk, så ændre det ikke humøret for dem der camperer.

Der festes igennem, både på den hyggelige måde og den endnu mere hyggelige måde.
Sommer er hygge med kølig drikkelse, pølser på grillen, duften fra naboens og larmen fra de legende børn og voksne. Det er også når Campingpladsen laver et arrangement, hvor hele campistfællesskabet kan mødes, snakke og hygge, danse og synge, alt efter de besøgendes ønsker.

Jeg vil gerne være med til at gøre det så hyggeligt, at i simpelthen må gentage mit besøg år efter år.
Så lyt til nogle sange her på siden, gerne med høretelefoner på, eller anlæg, så lyden kommer til sin ret, selv om det kun er Mp3.

Så der ønskes god sommer herfra, måske ses vi. Og for dem der camperer hele året, så har jeg spillet i stort telt, med kun 5 grader udenfor, men masserer af varme indenfor. Så det kan også lade sig gøre.

Læs gerne mine anmeldelser, både her og på EventZonen.
Kærligst Lars Vesterskov
Copyright © Lars Vesterskov 2021 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram