Festmusik - Vi spiller op til dans med musik til festen

Passioneret, levende og varieret baggrundsmusik til reception eller under spisning til dit arrangement: Fest, guld-sølv eller bare helt alm. bryllup. Dynamisk dansemusik, hvor rytme bliver spillet med fødderne, soloer spillet på mundharpe, og sang der får ørene til at flyde over af begeristing

Der skal lyde et stort velkommen til dig, kære besøgende. Mit navn er Lars, og jeg er en musiker med stort M. Hele min familie er vokset med musik fra barnsben, og vi alle er stort set aktive aktører på den danske musikscene i dag.

Jeg har dog valgt at beskæftige mig med en gren, som jeg mener er den mest hyggelige og behagelige, nemlig privat arrangementer, fest, bryllup, eller privatfester i al almindelighed.

Jeg nyder at optræde for et jordnært publikum, samt at kunne give folk en helt speciel aften via min musik, der er findes ingen bedre følelse i min optik, end at optræde til et arrangement hvor publikummet har en speciel relation til hinanden, som jeg hver eneste weekend i mange mange år har oplevet på tæt hånd ved, firmafester, familiefester, 50 års fødselsdag, runde fødselsdage m.m.
Det motiverer mig at synge til arrangementer hvor folk er tætte og arrangementet er fyldt med kærlighed, såsom en privatfest til et bryllup, hvor festen er fyldt med kærlighed, på den måde kan min musik forenes med den stemning der er rummet, hvor jeg har uden tvivl en stor kærlighed til musik.

Rent praktisk skal i ikke bekymre jer om noget som helst, det er således, at jeg selvfølgelig medbringer mit eget udstyr, den vej igennem sørger jeg for alt udstyret er i orden til jeres fest. Selvom arrangementet finder sted på en café. restaurant, foyer, pavillon, telt eller sågar et slot, spiller jeg i alle slags lokaler eller beliggenheder.

Det vigtigste for mig er blot, at du er tilfreds og er klar på at have en festlig aften.

Lars Vesterskov / Musiker til din fest, julefrokost eller lignende arrangement.
Copyright © Lars Vesterskov 2021 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram