Lars Vesterskov

Den musik som ligger her er skitser, så ikke alle sange er lige godt produceret, men giver et indtryk af hvor og hvordan mit musiske udtryk er.. Musikken er lavet i mit eget studie som er blevet udviklet med tiden. Jeg har ikke en bestemt stil og mener hvis man har, er man gået i stå? Jeg elsker stort set alt musik og den gode lytter kan høre, at der er mange stilarter flettet sammen.

Det skrevne ord som formidles via musik og derved gøres til en forstålighed og forbinder sjæl og tanke, er noget af det stærkeste vi har. Mange tanker er blevet nedfældet gennem tiden og virkeliggjort i musik kunst teater og film. Vi har som menneske brug for at blive fortalt og anskuet, selv i en tid hvor det ser ud til at den bløde “hurtige” overfladiske pop har fået overtaget, med tv som guide og fredag aften som bøddel.

I dybet af os lever den søgende, som vil mere end blot at spille med uden indflydelse, hvis vi ellers kan finde væk fra den doping vi er blevet svøbt ind i og opdager, at vi gerne selv må tage stilling? Som udbyder eller modtager, det kommer ud på et.. Selv har jeg tænkt tanken, og prøver at give mit besyv med.

Mangler du musik til din fest?

KONTAKT MIG >
⭐⭐⭐⭐⭐
"Lars underholdte til vores bryllup d. 11 august og vi var yderst tilfreds med hans variation samt hans ekstrem store erfaring. Vores dag blev helt perfekt og Lars var med 100% sikkerhed en stor del af det."

Michael Nielsen

Eventzonen.dk
Copyright © Lars Vesterskov 2021 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram