Spisesteder - Mad er godt, musik er godt
Så hvad at kombinere disse to ting, ved at hyre en musiker, som forstår sig på at fordeler de musiske rettet, så de passer til det spisende publikum.
Jeg går ud fra at du har læst min forside og har klikket dig frem til denne afdeling, og nu ved at jeg er en musiker, som kan bruges i mange forskellige situationer. At jeg ville være oplagt til netop at spille på jeres spisested, da jeg musisk spænder over mange grene af det musiske repertoire, og har indlevelse til ikke at gøre det til min private fest, men til hygge for det spisende publikum.

Jeg ønsker ligesom du, at gøre noget for at få min forretning til at tiltrække flest mulige tilfredse kunder.
Tænker, at nu har jeg spille til diverse spisning i mange år, så hvorfor ikke bruge denne erfaring til, at komme ind på market spisesteder. Hvorfor ikke komme dem i møde, som hver dag servere mad til forventningsfulde gæster, og som er klar til at gå det ekstra stykke, for deres kunders tilfredshed. Hvorfor ikke slå to og to sammen, og forene spise og musik i en hyggelig, rolig sammenkomst.

Så nu er det op til dig kære spisested, om du kan se ideen i, at have en musiker som mig, til at give stemning til dine spisende gæster. Det kan være indendøre eller udendørs, sommer eller vinter, eftermiddag, aften, efter hvad du finder bedst for dig og dine gæster.

Kærligst Lars Vesterskov
Copyright © Lars Vesterskov 2021 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram